Min Korg

SVENSK KUNDSERVICE 🇸🇪

–10% NU MED KODEN RDM10

4,8/5 KUNDMEDDELANDEN ★★★★★

Leverans

Störningar relaterade till coronaviruset

I takt med att coronaviruset sprider sig över Europa vidtar regeringar och företag åtgärder för att förhindra en ny epidemi. Vi vill informera dig om de åtgärder som transportföretagen har vidtagit när det gäller statusen för sina leveranstjänster.

Våra orderplockare står inför samma begränsningar (barnomsorg, ledighet från jobbet) som resten av oss när det gäller viruset. Förseningar i leveransen och i behandlingen av era klagomål är att vänta under de kommande veckorna.

LEVERANSINFORMATION

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar)

Barn World tillhandahåller leveranser i följande geografiska områden: EUROPA, KANADA, DOM TOM.

För varje beställning får du ett bekräftelsemejl och sedan ett andra mejl med din leveransbekräftelse inklusive ditt orderspårningsnummer.

Under högsäsong kan det ta upp till 72 timmar (3 arbetsdagar) att förbereda din beställning.

Valet av transportör och priset kan variera beroende på vikt, kvantitet, produkttillgänglighet och korgvärde samt avsändningsland.

VÅRA LEVERANSMETODER

– Med Colissimo (hemleverans, utlämningsställe, postkontor, 8 till 15 arbetsdagar)

Vissa beställningar kan vara kopplade till flera leverantörer, i vilket fall varorna skickas separat.

LEVERANSKOSTNADER

Leveranskostnaden för en beställning på mindre än 587 Kr är 46 Kr. Över detta belopp är leveranskostnaden gratis. Barn-World förbehåller sig rätten att ändra denna kostnad under en kort tidsperiod eller att avbryta dem. Denna ändring kräver inget meddelande till webbplatsens kunder.

En tredje part kan under inga omständigheter kräva återbetalning av de leveranskostnader som gällde vid tidpunkten för köpet. Information om leveranskostnader anges alltid högst upp på varje sida på webbplatsen samt vid orderbekräftelsen.

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vår återbetalningspolicy gäller i 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du mottog den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varor som inte kan returneras:

* Presentkort

För att göra en retur måste du visa upp ett kvitto eller inköpsbevis för oss.

Vänligen returnera inte ditt köp till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast en delvis återbetalning kommer att ges: (i tillämpliga fall)

* Varor som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.

* Varor som returneras mer än 14 dagar efter leverans.

Felaktigt mottagna varor

Om din beställning levereras till dig helt eller delvis defekt, kan du dra nytta av en retur eller återbetalning av den eller de berörda artiklarna. Skicka ett meddelande till följande e-postadress: kontakt@barn-world.se med ett betalningsbevis (t.ex. en skärmdump av det bekräftelsemeddelande som du fick när du gjorde din beställning) och ett foto av de berörda varorna. Ange också i meddelandet om du vill att de felaktiga varorna ska returneras eller återbetalas.

Annullering av order (om tillämpligt)

De flesta beställningar behandlas inom 24 timmar. Om du av någon anledning vill annullera din beställning, vänligen mejla oss på kontakt@barn-world.se.

Eftersom de allra flesta lagervaror behandlas och/eller skickas inom 24 timmar är det absolut nödvändigt att du kontaktar oss under denna tid så att vi kan försöka annullera din beställning innan den behandlas och/eller skickas.

Ingen begäran om att annullera din beställning kan beaktas om den redan har behandlats.

Ersättning och värdecheck (om tillämpligt)

1. Byt ut din vara mot en annan storlek/färg.

Byten är endast tillgängliga för samma storlek och/eller färg i samma stil. Byte till en annan produkt är absolut inte tillåtet. Vi rekommenderar att du returnerar din originalprodukt för återbetalning och sedan gör en ny beställning av den produkt du vill ha.

2. Återbetalningsuppgifter och kuponger

Standardmetoden för återbetalning är kreditnotor.

Om du vill få en återbetalning på den betalningsmetod som användes för ditt köp måste du meddela oss via e-post på kontakt@barn-world.se. Beställningar som byts ut eller varor som returneras/byts ut på grund av tillverkningsfel kommer inte att medföra en återställningsavgift. Avgiften kommer att tillämpas på den ursprungliga beställningen och återstoden kommer att återbetalas.

Endast det slutliga betalda priset (efter eventuell rabatt) återbetalas.

Rabattkoder eller värdecheckar kan inte utfärdas på nytt och återbetalas inte.

Återbetalning (i tillämpliga fall)

När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade varan skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har tagit emot den. Vi kommer också att informera dig om vårt beslut att godkänna eller avslå din begäran om återbetalning.

Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom ett visst antal dagar.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt)

Om du ännu inte har fått din återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan din kreditkortsutgivare, eftersom det kan dröja innan återbetalningen bokförs officiellt.

Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan återbetalningen bokförs.

Om du efter att ha genomfört alla dessa steg fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på kontakt@barn-world.se.

Utbyten (i tillämpliga fall)

Vi byter endast ut en vara om den är felaktig eller skadad. Om du i detta fall vill byta ut den mot samma vara, vänligen mejla oss på kontakt@barn-world.se och skicka din vara med fakturan till: Barn-World , 2915 Ogletown Road, 3142, Newark, 19713, Delaware.

Gåvor

Om den returnerade varan identifierades som en gåva vid inköpstillfället och skickades direkt till dig, kommer du att få en gåvokredit motsvarande värdet på din retur. När vi har mottagit den returnerade varan skickas ett presentkort till dig per post.

Om varan inte identifierades som en gåva vid köptillfället, eller om gåvogivaren föredrog att ta emot varan först och ge den till dig senare, kommer vi att skicka en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att veta att du har returnerat varan.

Frakt

För att returnera en vara måste du posta den till: Barn-World , 2915 Ogletown Road, 3142, Newark, 19713, Delaware.

Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer returfraktkostnaden att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar att få din utbytta produkt variera.

Om du skickar en vara som är värd mer än 880 Kr bör du överväga att använda en leveranstjänst som gör att du kan spåra försändelsen eller teckna en leveransförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot den vara du returnerar.

Gratis Leverans

Beställningar över 584 kr*

Svensk Leverans

Vi levererar överallt i Sverige

100% säker

PayPal / MasterCard / Visa

10% rabatt på hela butiken !


Gå med i vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och hämta din välkomstgåva.