Grönt, blått och orange plastpussel för barn med barn och pappa i ett rum att spela på ett bord
Roterande plastpussel för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Roterande plastpussel för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att lägga pussel? Ge dem detta roterande plastpussel i present. De kommer att älska det. Detta spel kommer att hjälpa dem att hantera sin stress. Det består av en ledad kedja som kan böjas i olika former. Ditt barn kommer inte att bli uttråkat av detta pussel. De kan skapa siffror, symboler, armband och halsband.

Det roterande plastpusslet för barn är en pedagogisk leksak som kan hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och lära sig om färger. Det är tillverkat av slitstark plast och är lätt att rengöra. Barnens snurrpussel i plast är en rolig, pedagogisk leksak som kan hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och lära sig om färger. Det är tillverkat av slitstark plast och är lätt att rengöra.

En leksak för små genier

Detta roterande plastpussel hjälper ditt barn att utveckla sin intellektuella förmåga. Det hjälper dem att vara kreativa och konstnärliga. Det är en leksak för små genier. Detta plastpussel består av färgglada bitar som går i varandra. Det är lätt för barn att hantera och roligt att leka med. Pusslet kan vändas på sig självt för att skapa nya former och figurer. Bitarna är starka och robusta, så barnen kan leka utan att oroa sig för att de ska gå sönder. Pusslet är ett utmärkt verktyg för att utveckla barns finmotorik och kreativitet.
8419-82b7d6.jpeg
8419-70760d.jpeg

Ett pedagogiskt spel

Detta roterande plastpussel för barn är ett roligt och lärorikt spel som hjälper barnen att utveckla sin hand-öga-koordination, finmotorik och problemlösning. Principen för detta pussel är enkel: bitarna är fästa vid ett roterande stöd som kan vridas i alla riktningar. Barnen måste rotera stödet för att hitta rätt position för bitarna och sedan sätta ihop bilden igen. Detta innovativa och roliga sätt att leka gör det möjligt för barn att träna sin koncentration och sitt tålamod samtidigt som de har roligt. Den är lätt att hantera tack vare de lätta, slitstarka plastdelarna. De klara färgerna och de attraktiva mönstren stimulerar barnens fantasi och uppmuntrar dem att leka i timmar.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.