Rosa och blått elektroniskt piano med mikrofon för barn
Elektroniskt piano med mikrofon för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elektroniskt piano med mikrofon för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter musik? Ge henne detta vackra elpiano med mikrofon i present. Hon kommer att bli överlycklig. Hon kommer att kunna spela, ha roligt och lära sig noter på samma gång. Dessutom kommer hon att kunna sjunga som en riktig sångare.

Det elektroniska pianot med mikrofon för barn är ett lätt och bärbart elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära och förvara, vilket gör det perfekt för resor. Pianot har 61 tangenter med tryckkänslig klaviatur, inbyggd mikrofon, hörlursuttag, AUX IN och USB.

För små konstnärer

Det elektroniska pianot med mikrofon för barn är ett mycket praktiskt och genialt musikinstrument. Denna audiovisuella utrustning är speciellt utformad för barn som älskar musik och vill lära sig spela piano på ett roligt sätt. Denna leksak har ett beröringskänsligt tangentbord, cirka tjugo svarta och vita tangenter och ett mikrofonset. De avancerade funktionerna gör det möjligt för blivande unga artister att spela alla typer av melodier med hjälp av uppspelningsläget eller genom att följa de noter som medföljer i paketet. Den extra mikrofonen är mycket praktisk för att kunna sjunga med i låtar som spelas på klaviaturen utan att behöva någon annan extra enhet. Sången ansluts enkelt till ljudsystemet via den särskilda mikrofoningången på baksidan av musikplattan.
6892-066682.jpeg

Att arbeta med sin kreativitet

Det elektroniska pianot med mikrofon för barn är ett roligt och pedagogiskt musikinstrument. Det hjälper ditt barn att utveckla sin kreativitet och sitt musiköra, samtidigt som det har roligt! Det kommer också att utveckla deras kreativitet och förmåga att spela inför en familjepublik. Din lilla spirande artist kommer att kunna ge privata konserter varje kväll! De kommer att kunna skapa sina egna kompositioner och uttrycka sig genom musik. Pianot kan användas ensamt eller tillsammans med andra instrument (t.ex. en tamburin) för att skapa en komplett musikgrupp. Dess mångsidighet kommer att uppskattas av föräldrar och särskilt deras barn, som kommer att vara stolta över att visa upp sina musikaliska talanger!

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.