6874-cf4021.jpeg
Digitalmikroskop med kamera för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Digitalmikroskop med kamera för barn

738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn intresserad av biologi och mikroorganismer? Ge bort detta fina digitala mikroskop med kamera, USB och WiFi i present. Det har en förstoring på 50 till 1000x, så att ditt barn kan få en bra titt på prover. Ditt barn kommer att kunna omsätta det de lärt sig i praktiken med det här mikroskopet.

Det digitala barnmikroskopet med kamera är ett perfekt verktyg för unga forskare. Det möjliggör exakta, förstorade observationer av prover, samtidigt som det ger en högkvalitativ digital bild på en skärm.

Den inbyggda kameran kan också ta bilder och videor av prover, vilket gör det perfekt för delning och dokumentation. Mikroskopet är lätt att använda och transportera, vilket gör det perfekt för aktiviteter i klassrummet eller hemma.

Att väcka nyfikenhet

Det digitala barnmikroskopet med kamera är ett toppmodernt vetenskapligt instrument, speciellt utformat för att uppmuntra unga människors nyfikenhet och passion för den naturliga världen omkring dem. Med detta ultimata instrument kan barn utforska den mikroskopiska världen i sin egen takt och upptäcka en helt ny nivå av fascinerande detaljer. Mikroskopets kompakta, bärbara design gör det enkelt att bära med sig på utflykter eller i olika klassrum. Det är lite större än en bok, så det kan enkelt förvaras på en hylla tills din lilla vetenskapsman är redo för nästa utforskning. Dessutom kräver den här praktiska enheten ingen komplicerad kalibrering eller inställning; slå bara på den när de är redo att utforska och du är redo att gå.
6874-c823c4.jpeg
6874-e16314.jpeg

Flera funktioner

Med en mängd avancerade funktioner är detta mikroskop en interaktiv utbildningspryl för barn med ett passionerat intresse för vetenskap. Det har en inbyggd kamera som gör att barnen kan se de underliggande objekten via en LCD-skärm, vilket gör dem mer lättillgängliga för observation. Upp till 1200x förstoring ger en otroligt detaljerad bild av exemplar, vilket gör att barn kan upptäcka saker som de aldrig trodde skulle vara så intressanta. Utrustat med justerbar LED-belysning kan detta mikroskop belysa exemplar med starkt, jämnt ljus så att barn kan observera även i mörka eller dåligt upplysta miljöer. Perfekt för att observera alla typer av material som halvädelstenar, växter, insekter och vävnad från människor eller djur. Förutom att erbjuda enastående video- och ljudkvalitet är denna produkt barnvänlig tack vare sin ergonomiska design.

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.