6861-d0e434.jpeg
Litet experimentellt mikroskop för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Litet experimentellt mikroskop för barn

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn fascinerat av insekter? Ge dem detta lilla experimentella mikroskop. De kan använda det för att fånga och observera insekter. Din pojke eller flicka kan utforska naturen med detta mikroskop. Det är praktiskt och lätt att använda. Ditt barn kommer snabbt att få kläm på det.

Det experimentella mikroskopet är ett utmärkt verktyg för barn som gillar att lära sig och upptäcka den mikroskopiska världen. Det är enkelt att använda och låter dig se saker som ögonen inte kan se. Barn kan lära sig mycket om växter, djur och bakterier. Detta mikroskop är en utmärkt present till barn som älskar att lära sig och upptäcka. Missa inte detta underbara mikroskop till din son.

Ett funktionellt mikroskop

Det lilla experimentella mikroskopet för barn är ett underbart vetenskapligt verktyg som gör det möjligt för unga forskare att upptäcka biologins och kemins fascinerande värld. Med det här mikroskopet kan barn undersöka prover som celler, vävnader och till och med levande organismer med otroligt hög upplösning. Med sin kompakta och lätta design är det lilla mikroskopet lätt att ta med sig överallt. Det har också en inbyggd LED-lampa som ger klar och tydlig belysning när proverna undersöks. Mikroskopets förstoring är upp till 400 gånger dess faktiska storlek, vilket gör att barn kan observera subtila mikroskopiska detaljer som inte kan ses med blotta ögat. Denna stimulerande pedagogiska leksak kan tillfredsställa deras naturliga nyfikenhet och utveckla deras kognitiva färdigheter när det gäller olika vetenskapliga begrepp som växters anatomi eller djurs fysiologi.
6861-b4641c.jpeg

Ett lätt och kompakt mikroskop

Det lilla mikroskopet har en tålig och lätt plastkropp som är enkel att ta med sig ut på fältet eller i naturen när du är ute på upptäcktsfärd. Tack vare den praktiska utformningen och de fingervänliga måtten kommer det att uppmuntra barn från tidig ålder att utforska och upptäcka alla typer av biologiska material, som hud från människor eller djur, hår eller olika växtsorter… Fälten är vidsträckta! De fascinerande bilderna som de kan se genom mikroskopet kommer omedelbart att väcka deras nyfikenhet och uppmuntra deras intresse för vetenskaplig forskning. Detta kompletta kit erbjuder ett roligt och mycket givande tillvägagångssätt för alla former av lärande om de biologiska vetenskaperna.

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.