6-strängad trägitarr för barn i violett mot en vit bakgrund
6-strängad trägitarr för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

6-strängad trägitarr för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du kan introducera ditt barn till musik med denna fina sexsträngade trägitarr. Denna barngitarr är lätt att plocka upp och hjälper din pojke eller flicka att lära sig den grundläggande rytmen, att spela stränginstrument och att börja komponera. Med sina sex strängar är gitarren superrealistisk.

Den 6-strängade barngitarren i trä är ett perfekt musikinstrument för nybörjare. Den är tillverkad av massivt bokträ och de 6 nylonsträngarna är mycket enkla att spela på. Instrumentet är perfekt för barn som vill lära sig spela gitarr. Med den här gitarren kan ditt barn spela hela dagen, ensam eller tillsammans med andra.

Att odla ett intresse för musik

Vår 6-strängade trägitarr för barn är det perfekta musikinstrumentet för nybörjare och blivande unga musiker. Den har utformats med omsorg för att garantera barnets säkerhet och komfort, samtidigt som den ger en autentisk musikupplevelse. Gitarren är tillverkad av slitstarkt trä och har en solid kropp som tål oavsiktliga stötar eller frekventa rörelser. Förutom att vara robust är den också lätt och enkel att hantera, så att små händer kan spela bekvämt i timmar i sträck. Den smala halsen gör det enkelt att lära sig ackord och rytm, medan den mjuka greppbrädan ger en behaglig taktil känsla när du spelar. De 6 strängarna är spända med precision för att ge klara, kraftfulla ljud som ett barn garanterat kommer att uppskatta.
6848-00cc76.jpeg

Ett spännande verktyg

Denna akustiska gitarr är inte bara ett spännande pedagogiskt verktyg, utan också ett elegant dekorativt föremål som ger en unik konstnärlig touch till alla rum i ditt hus eller din lägenhet. Den finns i en rad originella färger som passar barnens smak, så att de kan välja sin favorit. Dess mångsidighet gör det enkelt att lära sig olika musikstilar: rock, pop eller andra musikgenrer som passar de små musikernas smak. Det är ett musikinstrument som passar perfekt för barn från tidig ålder och hjälper dem att utveckla sin kreativitet och koordination, och varför inte utveckla en passion för det senare och göra det till sitt yrke!

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.