-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rosa 4-strängad gitarr för barn

454,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter passionerat intresserad av musik? Introducera henne till musikens värld med denna vackra rosa gitarr med fyra strängar. En sublim gitarr med ett vackert tryck som hon lätt kan hålla i handen och spela bekvämt på tack vare de mjuka, ofarliga strängarna.

Den rosa 4-strängade barngitarren är det perfekta elektriska musikinstrumentet för nybörjare. Den är kompakt och lätt, vilket gör den enkel att bära med sig och spela på. Den har en inbyggd mikrofon för klart och kraftfullt ljud och en fjärrkontroll för att justera volym och ton.

De 4 nylonsträngarna är lätta att spela på och lära sig, vilket gör den perfekt för barn.

En gitarr för framtida musiker

Denna gitarr för tjejer kommer att ge ditt barn en känsla för musik. Instrumentet hjälper henne att träna fingrarna och spela enkla stycken. Dessutom är de fyra strängarna som gitarren består av stämbara.
Den rosa 4-strängade barngitarren är ett elektriskt musikinstrument för nybörjare. Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för barn.
Gitarren är tillverkad av rosa plast och har en inbyggd pickup för optimalt ljud. De 4 strängarna är av nylon, vilket gör dem lätta för barn att spela på. Instrumentet levereras med rem, effektpedal och kabel.

1229-7af77c.jpeg

Det perfekta instrumentet för nybörjare

Den rosa 4-strängade barngitarren är ett musikinstrument som passar perfekt för de yngsta blivande musikerna. Med sin ljusa färg och lekfulla design fångar den omedelbart barnens uppmärksamhet och uppmuntrar dem att börja spela musik.
Gitarrens mått har utformats speciellt för små händer, vilket gör den enkel och bekväm att hålla i. Instrumentets ljud är tydliga och precisa, vilket hjälper barn att utveckla sitt musiköra och sin rytmkänsla.
Det är ett kvalitetsinstrument som är lätt att spela på och som passar perfekt för de yngsta musikerna.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.