4-strängad elgitarr för barn i rött och vitt mot en vit bakgrund
4-strängad elgitarr för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

4-strängad elgitarr för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn bli musiker? Varför inte förverkliga deras dröm genom att ge dem denna magnifika elgitarr i present? Med sin design inspirerad av professionella gitarrer kommer ditt barn att känna sig som en riktig rockstjärna när de håller den i sina händer. Denna barngitarr ger också ifrån sig roliga ljud och blinkningar när man spelar på den.

Den 4-strängade elgitarren för barn är ett elektriskt musikinstrument som är särskilt utformat för barn. Dess storlek och mått är anpassade till barns små händer, så att de kan spela enkelt och bekvämt.

Dessutom har den en inbyggd mikrofon så att barnen kan njuta fullt ut av ljudet från sin gitarr. Slutligen medföljer en bärrem och kabel så att barnen kan ta med sig den vart de än går.

Barnvänlig design

Denna kompakta elgitarr för barn passar bra i din pojkes eller flickas händer. De fyra nylonsträngarna gör den enkel att hantera. Den 4-strängade elgitarren för barn är ett perfekt elektriskt musikinstrument för nybörjare. Den är lätt att spela på och ger ett fylligt och kraftfullt ljud. Instrumentet är tillverkat av högkvalitativa material och är extremt hållbart. Den levereras med en bärrem och ett skyddshölje.
1201-6e1643.jpeg

Kvalitet och attraktiv design

Denna 4-strängade elgitarr för barn är ett musikinstrument speciellt utformat för blivande unga musiker. Designen på denna elgitarr är också mycket tilltalande för barn. Den finns i en mängd olika ljusa, roliga färger, vilket gör den ännu mer spännande för unga musiker. Dessutom är den lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för musiklektioner, repetitioner eller offentliga framträdanden. Det är ett utmärkt val för unga musiker som vill utveckla sina musikaliska färdigheter samtidigt som de har roligt. Med sin enastående ljudkvalitet, hållbarhet och attraktiva design är den här gitarren en bra investering för föräldrar som vill uppmuntra sina barns passion för musik.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.