6 par vantar med slät snodd i färgerna blå, röd, rosa, grå, vit och svart
Finfärgade vantar med dragsko för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Finfärgade vantar med dragsko för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa tunna, färgglada vantar med dragsko är det perfekta valet för att hålla ditt barns händer varma på vintern. Dragskon gör att de inte tappas bort och alltid finns till hands. Den färgglada designen är också rolig för barn, samtidigt som de är varma och bekväma.

Ett nyckelband som förhindrar att de tappas bort

Dessa färgglada vantar med dragsko är det perfekta tillbehöret för att hålla ditt barns händer varma under kalla vinterdagar. Vantarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och bekväma, men samtidigt starka och hållbara. Den smala, eleganta designen ger stor rörelsefrihet samtidigt som händerna hålls varma. Dra bara in dragskon i ärmarna för att dra ut vantarna ur kappan. Så att du inte tappar bort dem!
6 par vantar med slät snodd i färgerna blå, röd, rosa, grå, vit och svart

En praktisk och färgglad accessoar

De ljusa, glada färgerna ger ditt barns hela outfit en rolig touch, medan den praktiska dragskon ser till att vantarna sitter säkert på plats hela dagen. Vantarna är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är slitstarka och tåliga, vilket innebär att de kan användas om och om igen utan att tappa form eller färg. De har en storlek som passar barn i alla åldrar och är lätta att ta på och av tack vare den enkla, praktiska designen.

Skydda dina små älsklingar från kylan!

Upptäck hela vår kollektion av vinterhandskar, supersöta och sköna för ditt barns små händer. Tillverkade av högkvalitativa, bekväma material i en rad olika färger och mönster, så att ditt barn har gott om valmöjligheter och kan bära dem varje dag hela vintern lång. Vintern närmar sig, så det är viktigt att skydda dina småttingar från kylan.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.