Patrullhundsklocka i gult, blått och svart
Paw Patrol Klocka med Visare
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Paw Patrol Klocka med Visare

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vem är ditt barns favoritkaraktär i Paw Patrol ? Beroende på svaret vet du vilken klocka med urtavla och visare du ska ge dem. Du kommer att märka den vackra designen på den benformade urtavlan som håller armbandet, som också är färgat för att matcha den dominerande färgen på hunden.

Visa karaktärer

Lär dina barn att visa tiden på en klocka med visare, precis som vuxna. Denna klocka är dekorerad med deras favoritkaraktärer från Paw Patrol-serien och kommer att göra dem väldigt glada under julhelgen.
Paw Patrol hundar är alltid redo att hjälpa sina vänner i nöd! Denna klocka med visare är det perfekta sättet för Paw Patrol-barn att hålla koll på tiden. De lysande visarna och den färgglada urtavlan med patrullhundar gör den här klockan till en oumbärlig accessoar för alla fans av serien. Missa inte den här fantastiska Paw Patrol-klockan till ditt barn!

Designad för barn och med en färgglad design

Paw Patrol hundklocka är en viktig accessoar för alla fans av den berömda animerade serien.
Klockan är designad för barn, med en färgglad och rolig design som garanterat kommer att tilltala unga människor. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar alla handleder. Den runda urtavlan har en ljusblå bakgrund med motiv av hundtassar och seriens huvudkaraktärer.
Den är rolig, lätt att läsa av och slitstark, vilket gör den till en praktisk och rolig accessoar för varje dag. Med denna klocka,

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.