LOL Surprise 3 i 1 rosa klocka med glasögon och plånbok
LOL Surprise 3 i 1-klocka
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

LOL Surprise 3 i 1-klocka

215,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter ett fan av LOL Surprise? Överraska henne då med denna 3-i-1-klocka från LOL Surprise! Förutom digitalklockan får hon även solglasögon och en liten väska. En fantastisk present till födelsedagen eller något annat speciellt tillfälle.

LOL Surprise 3 i 1-klockan är perfekt för tjejer! Den innehåller en klocka, en plånbok och ett par LOL Surprise-glasögon. Flickor kommer att älska att bära denna klocka varje dag, och den är perfekt för speciella tillfällen.

De små prinsessornas klocka

Denna rosa digitalklocka ger en feminin touch till din lilla prinsessas look. Tillsammans med glasögonen och den lilla rosa handväskan som medföljer kommer den att göra din dotter ännu vackrare. Hon kommer inte att vilja ta av den från handleden! Denna LOL Surprise-klocka kommer att följa med henne till skolan och på resor. Denna klocka är den perfekta följeslagaren för alla små flickor som älskar LOL Surprise-dockor! Den kan förvandlas till ett fantastiskt armband, vilket gör den perfekt för alla tillfällen. Små flickor kommer att älska att bära runt på den här klockan och leka med de olika lägena och funktionerna. Klockan har också en digital urtavla och alarm, vilket gör den perfekt för skolan eller utomhusaktiviteter.

Lätt och flexibel konstruktion

LOL Surprise 3 i 1-klockan är ett måste för alla små flickor som gillar den berömda LOL Surprise-serien. Klockan har en rolig, färgglad design som säkert kommer att tilltala barn. Klockan har en rund urtavla med tydliga, lättlästa siffror och exakta visare för att visa tiden. Armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon som passar bra runt ditt barns handled. Det är också justerbart för att passa olika handledsstorlekar. Förutom att användas som klocka kan denna LOL Surprise 3 i 1-klocka också bäras som ett armband. Barn kan enkelt bära den runt handleden tack vare dess lätta, flexibla design.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.