2299-ac7018.jpeg
Vattentät 4G-uppkopplad klocka med GPS
1193,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vattentät 4G-uppkopplad klocka med GPS

1193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att hålla ett öga på ditt barn när det är ute och rör på sig är ofta nödvändigt för att garantera deras säkerhet. Med denna 4G-anslutna klocka med GPS kan du göra detta utan att behöva flytta dig från soffan. På din smartphone kommer denna smartwatch att överföra din sons eller dotters plats via en applikation. Den kan också ta foton på distans.

Den vattentäta 4G-anslutna klockan med GPS är en smartklocka i toppklass.

Den har en 1,39-tums pekskärm med en upplösning på 400 x 400 pixlar. Den GPS-aktiverade vattentäta 4G-smartklockan är också utrustad med en pulssensor, en sensor för omgivande ljus, en accelerometer och ett gyroskop.

Den har stöd för Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 LE och GPS. Den vattentäta, GPS-aktiverade 4G-uppkopplade klockan drivs av ett 420 mAh-batteri som ger upp till 24 timmars batteritid.

En fjärrstyrd övervakningsklocka

Med den här uppkopplade klockan blir det enklare att hålla koll på ditt barn. Du kan också ringa ditt barn när som helst, tack vare det inbyggda mini-SIM-kortet i klockan. Och glöm inte SOS-funktionen, så att ditt barn kan ringa efter hjälp med en knapptryckning. Den vattentäta 4G-anslutna klockan med GPS är en smart klocka som låter dig hålla kontakten med din smartphone eller surfplatta var du än är. Den erbjuder en mängd funktioner som att spela musik, ta foton och videor, kolla e-post eller meddelanden, komma åt dina sociala nätverk och så vidare. Den har också en inbyggd GPS så att du kan spåra din position i realtid och hitta rätt när du har gått vilse. Det långlivade batteriet gör att du kan använda den i många timmar utan att behöva ladda den.
2299-e83bd0.jpeg
2299-017a53.jpeg

Vattentät klocka

Denna vattentäta 4G GPS-aktiverade uppkopplade klocka är en teknisk juvel som erbjuder en mängd funktioner för att göra din vardag enklare. Den är vattentät, vilket gör den idealisk för vattenaktiviteter som simning eller dykning. Du behöver inte oroa dig för att ta av dig klockan innan du hoppar i vattnet, eftersom den tål vatten upp till ett visst djup. Dess design är lika attraktiv och kommer att tilltala yngre barn, som kommer att älska att bära denna accessoar på sina handleder!

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.