1111-30de46.jpeg
Solid färg ansluten klocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Solid färg ansluten klocka för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver du hålla ett ständigt öga på ditt barn? Utrusta dem med denna smarta, uppkopplade klocka. Förutom att den är söt har den också en GPS-funktion så att du kan ta reda på var din son eller dotter befinner sig under skoldagen. Denna uppkopplade barnklocka ger dig effektiv fjärrövervakning.

En klocka fullpackad med funktioner

Förutom GPS har den här smartklockan också en SOS-funktion. När ditt barn behöver hjälp behöver de bara trycka på en SOS-knapp för att larma dig. Du kan definiera upp till 10 telefonnummer att kontakta.
Den enfärgade uppkopplade klockan för barn är ett måste för modeaccessoaren. Den har en pekskärm i färg, stegräknare, stoppur och alarm. Den ansluts enkelt till din smartphone med Bluetooth-teknik, så att du kan ta emot samtal och meddelanden.
Så att ditt barn kan hålla kontakten hela tiden. Den enfärgade uppkopplade klockan för barn är en perfekt present till alla små fashionistas.

1111-be19fc.jpeg

En vacker, färgglad design

Denna enfärgade uppkopplade klocka för barn är en praktisk och rolig accessoar som gör att ditt barn kan hålla kontakten med dig samtidigt som det har roligt. Smartklockan är särskilt utformad för barn, med ett enkelt och intuitivt gränssnitt som gör det lätt för dem att använda den. Den uppkopplade klockan finns i en mängd ljusa, roliga färger som tilltalar alla barn.
Barn kan göra sin klocka personlig genom att välja bland ett urval av roliga, färgglada urtavlor som passar deras smak. Förutom att den är praktisk och full av funktioner kommer den att bli en riktig modeaccessoar att bära varje dag.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.