2920-5a9c0a.jpeg
Musse Pigg-klocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Musse Pigg-klocka för barn

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barnklockan med Mickey-motiv är den perfekta accessoaren för fans av Disneys berömda mus. Klockan har en rolig, lekfull design som garanterat kommer att tilltala unga människor. Den tydliga displayen gör den lätt att läsa av, även för barn som precis har börjat lära sig klockan.

Den är tillverkad av robusta, hållbara material som är motståndskraftiga mot stötar och fall. Det innebär att ditt barn kan bära den varje dag utan att behöva oroa sig för att den ska skadas. Det mjuka gummibandet är mjukt att ta på, bekvämt att bära och justerbart för att passa barns handleder. Den runda genomskinliga urtavlan i plast ger optimal sikt över rörelserna i en klassisk analog klocka.

Oavsett om du letar efter en unik presentidé eller bara en praktisk men rolig accessoar till ditt barn så är den här Mickey-klockan en perfekt kombination av pålitlighet och stil – vilket gör den till ett måste för alla tillfällen.

Lekfull, färgglad design

Denna klocka är speciellt utformad för barn, med en rolig, färgglad design som säkert kommer att tilltala de yngsta. Armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon, så att barnen kan bära det hela dagen utan att känna något obehag. Det har också ett justerbart spänne så att barnen enkelt kan justera det så att det passar deras handleder. Sammantaget är den här Mickey-klockan en praktisk, rolig och funktionell accessoar som hjälper ditt barn att lära sig tidsbegreppet samtidigt som det har roligt.
2920-8dab7a.jpeg

En vattentålig klocka

Urtavlan har ett Musse Pigg-motiv och lättlästa visare som hjälper barnen att lära sig klockan. Musse Pigg-barnklockan är också vattentålig, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter och dagar på stranden eller vid poolen. Den har också en pålitlig kvartsmekanism som garanterar konstant tidsprecision. Den här klockan är den perfekta presenten till barn som älskar Musse Pigg och som vill ge sin garderob en touch av Disney-magi.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.