2709-371703.jpeg
Elektronisk klocka med deformerad robot
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elektronisk klocka med deformerad robot

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar ditt barn robotar och superhjältar? Då kommer den här leksaken säkert att tilltala. En elektronisk klocka med Marvel-superhjältar och Disney-prinsessor som förvandlas till en söt robot när den lossnar från handleden. Leksaken passar både pojkar och flickor och är både rolig och funktionell.

Den här söta lilla roboten kan förvandlas till en bil eller ett flygplan på bara några sekunder! Den har en LCD-skärm som visar tid, datum, temperatur och larm. Barnen kommer att älska att leka med denna söta och roliga robot.

Ett urval av karaktärer

Denna elektroniska klocka med robotdeformation är en utmärkt present till din pojke eller flicka. Den finns med olika karaktärer: Spiderman, Iron Man, Hulken, Prinsessan Anna, Captain America.. Den elektroniska klockan med robotdeformation är en elegant och unik klocka. Den har en elegant, modern design som passar alla stilar. Klockan har en digital elektronisk urtavla och ett armband. Den böjer sig lätt för att passa din handled och är mycket bekväm att bära. Klockan är vattentålig upp till 3 ATM och levereras med 2 års garanti.
2709-8c0425.jpeg
2709-9ab697.jpeg

En speciell klocka

Den elektroniska klockan med robotdeformation är en unik och innovativ modeaccessoar som kombinerar teknik och futuristisk design. Det som gör den här klockan så speciell är dess förmåga att förvandla sig till en liten robot! Tack vare en sinnrik mekanism lossnar urtavlan från armbandet och förvandlas till en liten ledad robot med rörliga armar och ben. Roboten kan manipuleras och lekas med, vilket gör den till en rolig och lekfull upplevelse för barn. Oavsett om du gillar science fiction, högteknologiska prylar eller helt enkelt letar efter en originell accessoar är det här tillbehöret ett perfekt val.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.