Armbandsur med robotdeformation på ena sidan, med svart boett i universumstil
Armbandsur för robotdeformation
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Armbandsur för robotdeformation

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din pojke ett robotfan? Då kommer han att älska detta armband med robotklocka. När han vill kan han vira det runt handleden och använda det som en klocka. Denna färgglada pryl kommer säkert att fånga hans vänners blickar. När de tar av sig den förvandlas klockan omedelbart till en söt liten robot som ditt barn kan leka med.

Designen är originell och unik, med en robot som förvandlas till en klocka. Klockan är mycket praktisk eftersom den har en visare som visar tiden. Med det här armbandet kan ditt barn leka med sina vänner hela dagen lång.

Lätt och enkel att hantera

Detta armband med robotklocka är lätt. Det kommer inte att kännas obehagligt när ditt barn bär det på handleden. Dessutom är denna plastklocka mycket lätt att hantera. Robotarmbandet är en unik och originell produkt. Det är tillverkat av högkvalitativ plast och har också ett plastfäste. Armbandets design är elegant och modern, vilket gör det perfekt för alla tillfällen. Armbandet är också mycket bekvämt att bära och är lätt att ta av. Missa inte detta underbara armband till ditt barn.
2749-ec99d4.jpeg

Ett originaltillbehör

Detta klockarmband kombinerar en klockas funktionalitet med den futuristiska designen hos en förvandlingsbar robot. Det har en deformationsmekanism som förvandlar armbandet till en liten robot på bara några sekunder. Denna accessoar finns i en mängd olika färger och stilar för att passa alla smaker och tillfällen. Oavsett om du är ett sci-fi-fan eller bara letar efter en unik modeaccessoar är detta klockarmband något för dig. Med sin höga hållbarhet, deformationsmekanism och exakta urverk är det perfekt för barn som vill sticka ut från mängden.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.