1554-903b92.jpeg
Uppkopplad sportklocka med Disney-motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppkopplad sportklocka med Disney-motiv

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn passionerat intresserad av sport? Ge dem denna speciella sportuppkopplade klocka för barn. Det är en pryl med en söt, modern design som säkert kommer att övertyga dem. Den är också fullpackad med användbara träningsfunktioner. Ditt barn kommer att bli en fantastisk idrottsman med denna smarta klocka med Disney-motiv.

Den anslutna sportklockan med Disney-motiv är en smart och snygg klocka som hjälper barn att hålla koll på sin fysiska aktivitet och hålla sig i form. Den har en färgpekskärm, stegräknare, stoppur, alarm, aktivitetspåminnelsefunktion och USB-port för laddning.

Klockan är dessutom vattentät ner till 50 meter, vilket gör den perfekt för simning. Barnen kan göra sin klocka personlig med olika Disney-teman och välja sin egen bakgrundsbild.

Praktiska egenskaper

Denna uppkopplade klocka för barn visar inte bara tiden. Med all den teknik den innehåller kan den också användas som väckarklocka. Men den här prylen går ännu längre genom att erbjuda funktioner för stegräknare, sömnmonitor, kaloritracker .. Denna uppkopplade sportklocka är perfekt för Disney-fans! Den har en digital LCD-skärm, stoppur och stegräknare och kan anslutas till din smartphone via Bluetooth. Armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon och har söta, färgglada Disney-motiv. Klockan är vattentålig upp till 50 meter, vilket gör den perfekt för simning och andra vattensporter.
1554-9340cf.jpeg
1554-682adf.jpeg

En färgglad och rolig design

Den anslutna sportklockan med Disney-motiv är ett måste för alla som gillar sport och Disneys värld. Klockan har en elegant och modern design med ett bekvämt och tåligt silikonarmband som passar perfekt på alla handleder. Disney-motivet på denna uppkopplade sportklocka ger den en touch av fantasi och magi. Du kan välja mellan en mängd färgglada och roliga Disney-motiv. Det gör den här uppkopplade sportklockan unik och personligt anpassad efter din smak. Slutligen är den uppkopplade sportklockan med Disney-motiv vattentät ner till 50 meter, vilket innebär att du kan ha den på dig i duschen eller poolen utan att behöva oroa dig för att skada den.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.