2669-b836bd.jpeg
Klockarmband i läderimitation med superhjältemotiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Klockarmband i läderimitation med superhjältemotiv

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn älskar superhjältar. Om ditt barn också gör det kan du ge honom det här söta läderarmbandet med superhjältemotiv. Det kommer inte bara att hjälpa honom att hålla koll på tiden, utan den här rockiga klockan kommer också att se bra ut på hans handled. Ditt barn kommer att bli förtjust över att bära en klocka med sin favoritsuperhjälte på handleden.

Klockarmbandet i läder med superhjälte-motiv är en unik och trendig accessoar. Det är tillverkat av högkvalitativt läder och har en elegant, originell design. Armbandet är justerbart och passar de flesta handleder. Ditt barn kommer alltid att vara nöjd med detta armband, eftersom han alltid kommer att ha sin superhjälte med sig.

Ett urval av karaktärer

Din pojke eller flicka har säkert en superhjälte som han eller hon föredrar mer än de andra. Oavsett om det är Iron Man, Spiderman eller Captain America, hittar du något som passar dem bland de klockmodeller vi erbjuder. Klockarmbandet i läder med superhjälte-motiv är ett elegant och unikt klockarmband. Det är tillverkat av högkvalitativt läder med ett tryckt superhjälte-motiv. Armbandet är justerbart och passar de flesta handleder.
2669-eb5558.jpeg

Ett originaltillbehör

Denna unika och originella accessoar kommer att glädja alla fans av serietidningar och superhjältefilmer. Armbandet har ett lås i rostfritt stål som garanterar optimal säkerhet för din klocka. Det är också justerbart för att passa alla handledsstorlekar, vilket gör det till en perfekt present till alla superhjältefans. Med sin överlägsna kvalitet, eleganta design och fängslande motiv kommer det säkert att bli ett värdefullt tillskott till din smyckessamling.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.