-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vattentät uppkopplad klocka med GPS för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av ny teknik? Unna dem då denna vackra, vattentäta och uppkopplade klocka i en attraktiv färg. Din pojke eller flicka kommer inte att vara likgiltig inför dess charm. Dessutom är den här klockan ultratunn och ultralätt. Hon kommer inte att känna något obehag när hon bär den på handleden.

Den vattentäta uppkopplade klockan med GPS för barn är det bästa sättet att hålla ett öga på ditt barn. Den har inbyggd GPS så att du kan se var ditt barn befinner sig i realtid, och den är vattentät, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter. Klockan har också en nödsamtalsfunktion så att ditt barn snabbt kan kontakta hjälp om det behövs.

En gadget fullpackad med funktioner

Denna fina armbandsklocka för barn är mycket mer än bara en dekoration för handtaget. Den har också en hel rad funktioner som är användbara för dig och ditt barn att hålla ett öga på. Gadgeten är utrustad med GPS-funktion, samtal, position.. Den vattentäta uppkopplade klockan med GPS för barn är det bästa sättet att hålla ett öga på ditt barn. Med den kan de hålla kontakten med dig och skicka meddelanden, foton och videor till dig. Du kan också spåra var de befinner sig med hjälp av den inbyggda GPS:en. Batteriet räcker i upp till 7 dagar, så du behöver inte oroa dig för att ständigt behöva ladda klockan.
8041-67614c.jpeg

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.