Barnklocka med urtavla med visare. Båda klockorna har ett Spiderman-armband och Spiderman-figuren i mitten av urtavlan. Siffrorna på klockan är lätta att läsa.
Spiderman-klocka med motiv för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Spiderman-klocka med motiv för pojkar

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en superhjälteklocka till din pojke? Låt dig förföras av denna magnifika Spiderman-klocka! En kvartsklocka med läderarmband som han kommer att älska att bära hela dagen. Klockan är enkel att använda och finns också i fem olika färger. Allt som återstår är att välja din pojkes favorit.

Spiderman är en av de mest populära figurerna i Marvels universum, och denna klocka med honom är perfekt för små superhjältefans! Klockans färgglada urtavla har Spiderman-logotypen, medan det röda och blå silikonarmbandet är utsmyckat med ett spindelmotiv. Små pojkar kommer att älska att bära denna coola, färgglada klocka varje dag!

En klocka för superhjältar

Alla barn älskar superhjältar. Om ditt barns favoritsuperhjälte är Spiderman så kommer den här klockan garanterat att falla i smaken! Ge den till honom som en gåva så att han kan ta den med sig vart han än går. Han kommer aldrig att bli sen igen med denna Spiderman-klocka runt handleden. Denna klocka med Spiderman-motiv för pojkar är perfekt för små fans av den berömda superhjälten! Den färgglada urtavlan har ett Spiderman-motiv och det flexibla silikonarmbandet är lätt att bära. Klockan har också en stoppursfunktion och en tryckknapp vid klockan 2 för enkel användning.

Ett bekvämt tillbehör

Klockan med Spiderman-motiv för pojkar är ett måste för alla Spiderman-fans. Armbandet är mjukt och bekvämt, så att ditt barn kan bära det hela dagen utan att det känns obehagligt. Den runda urtavlan är dekorerad med den berömda Spiderman-logotypen och tydliga, lättlästa siffror. Klockan är utrustad med ett exakt kvartsurverk som garanterar tillförlitlig och exakt tidtagning. Dessutom är den vattentålig upp till 30 meter, vilket innebär att den kan bäras i duschen eller när du simmar. Denna klocka är den perfekta presenten till unga pojkar som älskar superhjältar och Spiderman i synnerhet.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.