1160-d571fe.jpeg
Uppkopplad klocka med GPS och SOS-samtal
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Uppkopplad klocka med GPS och SOS-samtal

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är enkelt att hålla ett öga på ditt barn på avstånd med den här GPS-aktiverade uppkopplade klockan. Du vet alltid var ditt barn befinner sig. Dessutom kan din son eller dotter kontakta dig när han eller hon behöver hjälp. Tryck bara på SOS-knappen.

Den uppkopplade klockan med GPS och SOS-samtal är den perfekta följeslagaren för dig som alltid vill vara uppkopplad. Den låter dig hålla kontakten med dina nära och kära i en nödsituation och spåra din rutt tack vare den inbyggda GPS:en.

Klockan ansluts enkelt till din smartphone via Bluetooth och låter dig ta emot aviseringar direkt på handleden. Du kan också ta foton och videor med den inbyggda kameran.

Klockan är utrustad med en pulssensor så att du kan hålla koll på din fysiska aktivitet och hålla dig i form. I en nödsituation kan du kalla på hjälp direkt med den inbyggda SOS-knappen. Klockan är vattentät ned till 50 meter samt stöt- och stänktålig. Den är kompatibel med Android- och iOS-smartphones.

En gadget full av funktioner för barn

Den här gadgeten har alla funktioner som en klassisk klocka har. Den kan visa datum och tid och kan användas som väckarklocka. Men den kan göra så mycket mer! Denna uppkopplade klocka för barn har även ficklampa, kamera och spårläsningsfunktioner.. Den uppkopplade klockan med GPS och SOS-samtal är en elegant och mångsidig enhet som gör att du kan hålla kontakten med dina nära och kära under alla omständigheter. Den spårar din position tack vare den inbyggda GPS:en och låter dig skicka ett varningsmeddelande i händelse av en nödsituation. Klockan är också utrustad med stegräknare, stoppur och kompass, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter.
1160-8e3350.jpeg
1160-c7e2bf.jpeg

En vacker och användbar klocka

Denna uppkopplade klocka med GPS och SOS-samtal är en högteknologisk accessoar som låter dig hålla kontakten med din omgivning samtidigt som du bär en snygg accessoar. Klockans eleganta design är perfekt för alla tillfällen, från en klädd utekväll till en vandring utomhus. Den är lätt och bekväm att bära, och det justerbara armbandet passar alla handleder. Slutligen är den här uppkopplade klockan enkel att använda tack vare det intuitiva gränssnittet och de välplacerade knapparna.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.