Uppkopplad klocka med pekskärm, skärmen är fyrkantig. Armbandet är smalt för att passa både män och kvinnor. Skärmen är i digitalt format för snabb visning av tiden. Det finns en mängd applikationer som kan användas på klockan.
Uppkopplad sportklocka med pekskärm
306,0 kr 260,9 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024
Rea!

Uppkopplad sportklocka med pekskärm

260,9 kr

-15%

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att träna? Ge dem den här sportprylen som de garanterat kommer att älska ! Denna uppkopplade klocka för barn har en rad sportrelaterade funktioner. Den är bekväm att bära och kommer att se bra ut på antingen en pojkes eller en flickas handled. Ditt barn kommer inte att kunna klara sig utan den här smartklockan för sina sportaktiviteter.

Enkel att använda

Denna uppkopplade klocka har en pekskärm för enkel interaktion med ditt barn. Den erbjuder också en mängd praktiska funktioner som sömnregistrering, SOS-varning, LBS-plats, röstövervakning etc
Den anslutna sportklockan med pekskärm är en smartklocka som låter dig följa din fysiska aktivitet och hålla kontakten med vänner och familj.
Den har en pekskärm i färg så att du enkelt kan navigera mellan de olika funktionerna. Klockan ansluts till din smartphone via Bluetooth och låter dig ta emot aviseringar, läsa meddelanden och svara på samtal.
Du kan också spåra din fysiska aktivitet tack vare de olika inbyggda sensorerna och den dedikerade applikationen. Klockan är vattentät och stötsäker, så du kan använda den under alla förhållanden.

1474-1587ac.jpeg

Bra batteritid

Vår uppkopplade sportklocka med pekskärm är en viktig accessoar för fitness- och sportentusiaster i allmänhet. Med den här smartklockan kan du mäta din fysiska aktivitet, puls, kaloriförbränning, sömn och mycket mer.
Dessutom har klockan en imponerande batteritid, så att du kan använda den i flera dagar utan att behöva ladda den. Den är vatten- och dammtålig, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Med sin eleganta, moderna design är den här uppkopplade sportklockan den perfekta följeslagaren för alla dina sportaktiviteter.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.