Bluetooth-ansluten klocka med stegräknare på vit bakgrund
Bluetooth-ansluten klocka med stegräknare
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bluetooth-ansluten klocka med stegräknare

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är sport en av ditt barns hobbies? Unna dem då denna attraktiva uppkopplade klocka med snygg, sportig design. En gadget fullspäckad med funktioner som hjälper dem att uppnå sina träningsmål. Denna Bluetooth-anslutna klocka med stegräknare är lätt, bekväm att bära och enkel att hantera.

Den Bluetooth-anslutna klockan med stegräknare är en snygg och praktisk enhet som låter dig hålla kontakten med vänner och familj och hålla koll på din fysiska aktivitet. Den ansluts enkelt till din smartphone via Bluetooth och låter dig ta emot samtal, sms och meddelanden direkt på handleden. Dessutom har den en inbyggd stegräknare som hjälper dig att följa dina framsteg och uppnå dina träningsmål.

De bästa egenskaperna

Denna uppkopplade barnklocka är full av sensorer som gör att den kan erbjuda ett brett utbud av funktioner. Förutom att visa tid och datum har den även funktioner för stegräknare, sömnövervakning, samtal, textmeddelanden, larm, kameror m.m Den uppkopplade klockan är en snygg och praktisk modeaccessoar. Den ansluts enkelt till din smartphone via Bluetooth och låter dig följa din fysiska aktivitet med hjälp av den inbyggda stegräknaren. Den visar också tid, datum och annan användbar information. Den är kompatibel med Android- och iOS-enheter.
1490-ca5834.jpeg

Håll koll på din fysiska aktivitet

Denna anslutna Bluetooth-klocka med stegräknare är en högteknologisk accessoar som kombinerar funktionalitet och elegans. Med den här smartklockan kan du hålla kontakten med din smartphone och samtidigt övervaka din fysiska aktivitet, särskilt tack vare stegräknaren. Den mäter hur många steg du tar, hur långt du går och hur många kalorier du förbränner. Tack vare Bluetooth-anslutningen kan du ta emot aviseringar från din telefon direkt på handleden. Slutligen finns den här klockan i en mängd olika stilar och färger för att passa alla smaker och tillfällen. Så, hur många steg ska du ta idag?

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.