2290-340967.jpeg
Kopplad klocka med motiv av Musse Pigg
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Kopplad klocka med motiv av Musse Pigg

1318,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En söt uppkopplad klocka med Musse Pigg-motiv som kommer att tilltala både pojkar och flickor. Ge ditt barn den här smarta digitalklockan i tecknad stil. De kommer att älska att bära den varje dag i skolan och visa upp den för sina vänner. Dessutom gör den här prylen mycket mer än att bara visa tid och datum.

Den Musse Pigg-mönstrade uppkopplade klockan är en smart klocka för barn med massor av funktioner. Den har stegräknare, stoppur, alarm, väckarklocka, kalender och kompass. Klockan kan också anslutas till barnets mobiltelefon för att ta emot samtal och meddelanden.

En multifunktionsklocka

Denna Musse Pigg-anslutna klocka har en pekskärm som gör det enkelt att interagera med bäraren. Den är lätt och justerbar och är dessutom trevlig att bära. Slutligen är det en multifunktionsklocka. Den uppkopplade klockan är en snygg och rolig accessoar för alla Musse Pigg-fans. Den har en rund urtavla i rostfritt stål med karaktärens ikoniska logotyp och levereras med ett bekvämt svart silikonarmband. Den Musse Pigg-mönstrade uppkopplade klockan är kompatibel med Android- och iOS-enheter och ansluts enkelt till din smartphone via Bluetooth. Du kan ta emot aviseringar, mäta din fysiska aktivitet och styra din musik. Den är vattentät upp till 3 ATM, vilket gör den perfekt för vardagsbruk.

En robust klocka

Boetten på denna anslutna Musse Pigg-klocka är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den extremt robust och långlivad. Armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon, perfekt för sportaktiviteter eller avslappnade utflykter. Designen är helt bedårande och färgerna ger din outfit en touch av originalitet, medan retrostilen påminner om klassiska Disney-tecknade filmer. Det är den perfekta accessoaren för alla Disney-fans som vill kombinera stil och funktionalitet.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.