-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Uppkopplad klocka med samtals-, GPS- och kamerafunktioner

397,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Håll koll på ditt barn hela tiden med denna uppkopplade klocka med samtals-, GPS- och kamerafunktioner. Söt och praktisk, din pojke eller flicka kommer att bli glad över att bära den till skolan varje dag. Du, å andra sidan, kan hålla ett öga på ditt barn på avstånd genom att helt enkelt använda din smartphone.

En uppkopplad klocka är en elektronisk enhet som bärs på handleden, vanligtvis i form av en klocka. Den kan anslutas till en mobiltelefon eller persondator för att visa information som tid, mottagna meddelanden och aviseringar.

Uppkopplade klockor kan också mäta din fysiska aktivitet och sömn, och vissa har funktioner för kontaktlös betalning.

En SOS-knapp

Denna uppkopplade barnklocka har alla funktioner du behöver för att hålla ett öga på ditt barn. Förutom GPS-, samtals- och kamerafunktioner har gadgeten också en SOS-knapp. Allt ditt barn behöver göra är att trycka på den för att skicka iväg ett larm.
Den uppkopplade klockan är både en modeaccessoar och en teknikaccessoar. Den ansluts till din smartphone via Bluetooth och låter dig ta emot aviseringar, läsa meddelanden, ringa samtal och styra din musik.
Den har också en stegräknare och pulsmätare, vilket gör den idealisk för att hålla koll på din fysiska aktivitet.

1371-2172e3.jpeg
1371-effff4.jpeg

En accessoar för vardagen

Denna uppkopplade klocka med samtals-, GPS- och kamerafunktioner är en avancerad teknisk accessoar som erbjuder en mängd funktioner som gör ditt dagliga liv enklare. Smartklockan har en högupplöst pekskärm som gör att du enkelt kan navigera mellan olika applikationer och funktioner.
Med den inbyggda kameran kan du ta foton och videor direkt från klockan, vilket är särskilt praktiskt när du är på språng och inte vill ta fram mobiltelefonen. Du kan också använda denna funktion för att ta selfies eller spela in speciella ögonblick.
En komplett klocka för vardagsbruk!

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.