Grodparaply för barn med vita ögon, svart mun och rosa och blå bakgrund
Grodformat paraply för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Grodformat paraply för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett originellt paraply att ge till ditt barn? Välj detta gröna paraply i form av en leende groda. Det är ett sött tecknat paraply med öron som de kommer att bli glada att bära när de går på promenad eller till skolan. Paraplyet skyddar mot regn, men även mot solen.

Detta grodformade paraply är perfekt för barn! Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för regniga dagar. Paraplyet är tillverkat av väderbeständigt tyg och har ett mjukt, bekvämt plasthandtag.

Glasfiberribborna är flexibla och starka och håller paraplyet öppet även i starka vindar. Barnen kommer att älska den roliga, färgglada designen, och du kommer att uppskatta byggkvaliteten.

Lätt att hantera

Detta barnparaply i nylon är mycket lätt att använda. Det är halvautomatiskt och lätt att fälla upp och ner. Detta långskaftade paraply har också en visselpipa som ditt barn kan leka med. Barn älskar grodor, så varför inte ge dem ett grodformat paraply? Detta paraply är perfekt för regniga dagar och är tillräckligt stort för att täcka barn från topp till tå. Det är tillverkat av högkvalitativa material som gör det slitstarkt och vattenresistent. Barnen kommer att älska att gå i regnet med detta söta och roliga paraply.
4234-ff92d5.jpeg

Ett paraply för barn

Med sin originella form kommer detta grodformade paraply att ge en touch av fantasi till dina kläder samtidigt som det ger ett effektivt skydd mot regn. Designen är särskilt lyckad. Det är i form av en groda och dess ljusa, skimrande färg är ett blickfång som ger en touch av skoj till en regnig dag. Handtaget är ergonomiskt utformat för små barnhänder. Det är täckt av ett mjukt, halkfritt material som gör det lättare att hålla i och förhindrar att paraplyet glider. Dina barn kommer aldrig att glömma sin favoritaccessoar på en regnig dag!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.