4217-adf6e6.jpeg
480 ml genomskinlig flaska med tecknad bild
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

480 ml genomskinlig flaska med tecknad bild

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver du en vattenflaska för ditt barns drycker? Då är denna transparenta vattenflaska på 480 ml perfekt! Din pojke eller flicka kommer att älska det bedårande tecknade djurmönstret. Men framför allt kommer detta tillbehör att vara användbart för att förvara drycker på väg till skolan eller på en promenad.

Den unika, söta designen kommer att göra ditt barn till kung eller drottning på lekplatsen. Vattenflaskan är tillverkad av högkvalitativ, BPA-fri, giftfri och miljövänlig plast. Det läckagesäkra locket förhindrar läckage och håller din dryck sval hela dagen.

En praktisk, bärbar design

Den transparenta vattenflaskan med serieteckningstryck på 480 ml är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och slagtålighet. Flaskan har en läckagesäker skruvkork och en praktisk bärögla som kan fästas på en ryggsäck eller ett bälte för extra bekvämlighet. Ett integrerat sugrör gör att du kan dricka utan att få ett sugrör överallt, vilket gör den till en ergonomisk vattenflaska för barn! De kommer att kunna ta med den till skolan, på skolresor eller på familjeutflykter. Den tål även maskindisk.
4217-20edf3.jpeg
4217-7f7779.jpeg

En vacker, färgglad vattenflaska

Flaskans transparenta design gör det enkelt att se hur mycket vätska som finns kvar. Det tecknade trycket ger en touch av fantasi och färg. Karaktärerna är glada och roliga, vilket gör den till ett perfekt val för barn. Den är också lätt och enkel att bära, så att den kan stoppas i en ryggsäck eller handväska utan att ta upp för mycket utrymme. Den rymmer en mängd olika drycker som vatten, juice, smoothies eller till och med iste. Så att du kan hålla dig hydrerad hela dagen och dessutom se bra ut!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.