LED-nattlampa i form av en lysande val med svarta ögon
LED-nattlampa i form av en val
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

LED-nattlampa i form av en val

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du utrusta ditt barns sovrum med en nattlampa som hjälper dem att somna på kvällen? Välj denna LED-nattlampa i form av en val. Det är en vacker lampa som kommer att se bra ut på nattduksbordet, dekorera rummet och avge ett lugnande ljus som hjälper ditt barn att vila och somna.

Lägg till en touch av originalitet till din heminredning med denna valformade LED-sänglampa. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en slät, glansig yta. Lampan är utrustad med en LED-lampa som sprider ett mjukt, behagligt ljus, perfekt för att hjälpa dig att slappna av och somna. Den är enkel att använda och installera, och ser bra ut i alla inredningar.

Intuitiv och lätt att använda

Din pojke eller flicka kommer inte att ha några problem med att använda denna LED-barnlampa. Med sin enkla design är den intuitiv och lätt att hantera. LED-sänglampa i form av en val, en unik och originell present till alla som älskar havsdjur! Denna bordslampa är tillverkad av miljövänliga material och har en vit LED-lampa som sprider ett mjukt ljus i ditt sovrum. Den originella valformen kommer att glädja både unga och gamla, och den är också perfekt som nattlampa för barn.
4474-335b94.jpeg

En originell lampa

Vår LED-sänglampa i form av en val är en unik och originell produkt som kommer att ge en touch av fantasi till ditt barns sovrum. Du kan justera ljusintensiteten efter dina önskemål och skapa den perfekta atmosfären för barn som vill läsa, arbeta eller bara koppla av. Det är en praktisk sänglampa som ger sovrummet en touch av fantasi!

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.