Ankformat nattljus med upplyst beröringssensor
Ankformat nattljus med beröringssensor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Ankformat nattljus med beröringssensor

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du bjuda ditt barn på något speciellt? Ge dem då den här fina ankformade nattlampan. Det är en söt dekorativ lampa som kommer att se bra ut på nattduksbordet efter mörkrets inbrott. Den avger ett vackert ljus som lugnar ditt barn och hjälper honom eller henne att somna.

Den ankformade nattlampan med touchsensor är en mycket söt och praktisk produkt. Den har en mjuk plastkropp och en halkfri gummibas. Nattlampan tänds automatiskt när den känner av närvaro i rummet och stängs av automatiskt efter 30 sekunder.

Den har också en touchsensor så att du kan tända eller släcka den genom att trycka på toppen av ankan. Anka nattlampa med touch-sensor är den perfekta dekorationen för ett barns sovrum. Den är också mycket praktisk för personer som behöver ett mjukt ljus på natten.

Lätt att använda

Detta ankformade nattljus har en touchsensor som gör det mycket enkelt att använda. Ljusstyrkan är justerbar. Den har också en synkroniseringsfunktion. Anka nattlampa med touchsensor är en mycket söt och praktisk produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och säker att använda. Anka nattlampa har en söt och unik design som gör den mycket attraktiv för barn. Det är ett utmärkt nattljus för barn och spädbarn.
4452-b44816.jpeg
4452-b4185e.jpeg

Ett förtjusande nattljus

Denna lilla nattlampa är utformad för att ge en mjuk, lugnande atmosfär i rummet, samtidigt som den är enkel att använda tack vare touchsensorn. Nattlampans design är helt bedårande: den har formen av en liten gul anka, med runda ögon och en leende näbb. Ankan sitter på en platt bas så att den kan stå upprätt utan att ramla omkull, och dess kompakta storlek gör den lätt att placera på nattduksbordet eller i en hylla. Den är perfekt för att hjälpa barn att somna lättare, men kan också användas som en extra nattlampa för föräldrar som måste stiga upp på natten för att ta hand om sitt barn.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.