4428-18c264.jpeg
Roterande strålkastare för stjärnhimmel
170,0 kr204,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Roterande strålkastare för stjärnhimmel

170,0 kr204,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du skapa en galaxliknande atmosfär i ditt barns sovrum? Ge dem då denna fina projektorlampa med stjärnhimmel. En färgglad roterande lampa som visar alla möjliga färger i taket. Det är en bra presentidé till din pojke eller flicka.

Lampan består av en glaskula med målade stjärnbilder och en långsamt roterande genomskinlig plastkula. Den har en tystgående motor och en LED som projicerar stjärnorna på väggar och tak. Perfekt för alla barn som älskar stjärnor och månen.

En sagolik värld

Denna projektorlampa med stjärnhimmel kommer att se bra ut på ditt barns nattduksbord. Enkel att använda, tryck bara på de tre knapparna A, B och C för att styra ljusfördelningen. Den roterande projektorlampan med stjärnhimmel är en mycket intressant produkt. Den kan projicera en stjärnhimmel i taket eller på väggarna, vilket är perfekt för barn som älskar att titta på stjärnor. Lampan är också mycket användbar för personer som har svårt att sova, eftersom den kan hjälpa dem att somna lättare.
4428-0b40f6.jpeg

En praktisk lampa

Lampan är utrustad med en rotationsmotor som roterar de projicerade bilderna, vilket ger intrycket av att stjärnorna rör sig på himlen. Den har också en dimmerfunktion, så att du kan justera ljusets intensitet efter humör. Den är dessutom lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära och förvara. Det är en innovativ och praktisk produkt som skapar en magisk och rogivande atmosfär i alla rum.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.