4381-d02304.jpeg
Stjärnformad LED-lampa för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Stjärnformad LED-lampa för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vägrar ditt barn att sova i mörker? Ge dem denna stjärnformade LED-lampa så att de inte behöver ha sovrumslampan tänd hela natten. Det är en söt, färgglad lampa som kommer att skapa en härlig atmosfär i sovrummet. Den finns i fyra olika färger i vår butik.

Den stjärnformade LED-lampan för barn är en mycket originell och rolig produkt. Den har en flexibel, slitstark plaststruktur med matt yta. Lampan är idealisk för barnrum och ger ett mjukt ljus som hjälper dem att somna lugnt. Dessutom är den lätt att rengöra och kräver inget särskilt underhåll.

En lampa som är lätt att använda

Denna barnlampa är mycket enkel att använda. Den har ingen strömbrytare eller fjärrkontroll. Allt du behöver göra är att ansluta den till ett eluttag. Denna stjärnformade LED-lampa är perfekt för barn! Den är supersöt och tänds och släcks automatiskt när man rör vid den. Lampan är dessutom uppladdningsbar, vilket är praktiskt. Med den här lampan kommer ditt barn inte längre att vara rädd för mörkret på natten, och det kommer att vara mycket bekvämt i sitt rum medan det sover.
4381-0cf67d.jpeg
4381-9391d1.jpeg

Inte bara en dekorativ lampa!

Denna lysande accessoar är perfekt för att ge ditt barns sovrum en touch av magi och förtrollning. Lampan är utformad för att se ut som en skinande stjärna, med mjuka, rundade konturer som gör den lätt för ögonen. Den ger ett mjukt, lugnande sken, perfekt för att hjälpa ditt barn att somna lugnt och fridfullt. Lampan finns i flera olika färger så att du kan välja den som passar bäst till ditt barns sovrumsinredning. Oavsett om du väljer en vit, rosa eller blå stjärna kommer lampan att ge rummet en touch av charm och poesi.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.