4332-603244.jpeg
Molnformat nattljus för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Molnformat nattljus för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn inte sova i mörker? Då behöver du inte tända lamporna hela natten! Utrusta sovrummet med detta bedårande molnformade nattljus. Det är en dekorativ lampa som inte bara lyser upp rummet, utan också gör det mer attraktivt. Denna barnlampa finns i tre färger och är perfekt för både pojkar och flickor.

Den molnformade nattlampan är perfekt för barn som är rädda för mörkret. Den sprider ett mjukt vitt ljus som lugnar dem och hjälper dem att somna lugnt. Nattlampan är enkel att använda, anslut den bara till ett vägguttag så tänds den automatiskt. Den har också en timer som automatiskt stängs av efter 30 minuter, vilket är perfekt för barn som tenderar att somna sent.

Den perfekta presenten till ditt barn

Vill du ge ditt barn en liten present? Då är denna molnformade nattlampa perfekt. Han eller hon kommer att älska att ha lampan i sitt rum. Den molnformade nattlampan för barn är en unik och originell produkt. Den är perfekt för att lysa upp små barns sovrum och hjälpa dem att somna lugnt. Nattlampan sprider ett mjukt, lugnande ljus som lugnar barnen och hjälper dem att somna. Den är också mycket dekorativ och kommer att se bra ut i ditt barns sovrum.
4332-ba68ac.jpeg

Ett långvarigt nattljus

Den molnformade nattlampan för barn är ett bedårande och praktiskt dekorativt tillbehör som ger en mjuk touch till ditt barns sovrum. Nattlampan är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och stöttålig, vilket gör den idealisk för daglig användning av barn. Den har ett mjukt, dämpat LED-ljus som sprider ett lugnande sken i rummet och skapar en sömnframkallande atmosfär. Den är också mycket lätt att använda, med en enkel och intuitiv på/av-knapp på sidan. Den drivs med batterier, vilket gör den portabel och lätt att bära med sig.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.