4279-59d7ab.jpeg
Svampformad LED-lampa
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Svampformad LED-lampa

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en lampa som lyser upp ditt barns sovrum på kvällen? Välj denna vackra svampformade LED-lampa. En originell lampa som ger en lekfull, färgglad touch till din pojkes eller flickas sovrum. Finns i ett urval av färger.

Den svampformade LED-lampan är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en hög finish. Denna lampa är perfekt för att lysa upp ditt hem på ett originellt och elegant sätt. Den sprider ett mjukt och behagligt ljus i ditt rum, samtidigt som den dekorerar din interiör med stil.

Lätt att använda

Denna svampformade LED-lampa är enkel att använda. Allt du behöver göra för att använda den är att ansluta den till ett vägguttag. Denna praktiska lampa är perfekt för att lysa upp din trädgård eller terrass. Lampan kan ställas in på olika ljuslägen, så att du kan skapa den perfekta atmosfären för din utomhuskväll. Allt du behöver göra är att ansluta lampan till ett vägguttag och den är redo att användas! Du kommer att älska den!
4279-8187b1.jpeg

En originell lampa

Denna svampformade LED-lampa är en unik och originell produkt som kommer att ge ditt hem en touch av fantasi. Den ser ut som en svamp med sitt runda lock och smala skaft. Den mäter ca 20 cm i höjd och är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa dess hållbarhet. Lampans design är extremt mångsidig och passar alla inredningsstilar. Den kan användas som sänglampa i sovrummet, som accentlampa i vardagsrummet eller till och med som nattlampa i barnrummet.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.