Elefantnattlampa för barn med färgat ljus mot svart bakgrund
Elefant nattlampa för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Elefant nattlampa för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ibland behöver ditt barn ett ljus i sitt rum för att kunna somna. Med denna söta elefantnattlampa kommer de att somna på egen hand. Förutom det vackra ljuset har denna nattlampa för barn också en söt design som hjälper till att lugna din pojke eller flicka på natten.

Elefantnattlampan är en söt och praktisk produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och säker att använda. Nattlampan avger ett mjukt, lugnande ljus, vilket gör den perfekt för barn som är rädda för mörkret. Den är också perfekt för barn som har svårt att somna.

7 olika färger

Denna elefantformade nattlampa kommer inte bara att lysa upp ditt barns sovrum. Den kommer också att fungera som ett dekorativt inslag, särskilt på natten. Lampan kan avge ljus i upp till 7 olika färger. Denna elefantformade nattlampa är perfekt för barn. Den ger ett mjukt sken i ditt barns sovrum och hjälper dem att somna lugnt och stilla. Nattlampan är tillverkad av mjuk plast och är helt tvättbar. Nattlampan med elefant är en söt och praktisk produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och säker att använda. Den är perfekt för att lysa upp barnens sovrum och ge dem en känsla av trygghet på natten. Den är också perfekt som present till barn.
4231-336476.jpeg

Ett lugnande tillbehör

Nattlampan Elephant är en söt och praktisk accessoar som hjälper ditt barn att somna lugnt varje kväll. Den använder energisparande LED-teknik för att ge ett mjukt, lugnande ljus i ditt barns sovrum. Den kan användas som en mjuk ljuskälla för att läsa en godnattsaga, eller som ett nattljus för att lugna ditt barn på natten. Den ger ett mjukt och lugnande ljus samtidigt som den tillför en touch av charm och personlighet till inredningen i sovrummet. Ge ditt barn lugna och rofyllda nätter med detta söta och praktiska nattljus.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.