Vit enhörningsväckarklocka för barn med färgglad enhörning
Enhörningsväckarklocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Enhörningsväckarklocka för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn behöver ibland lite hjälp med att vakna varje morgon. Tack vare denna enhörningsväckarklocka för barn behöver du inte gå in i deras rum varje dag för att väcka dem. Med sitt kraftfulla larm kommer denna vackra väckarklocka med visarklocka att göra jobbet åt dig. Din pojke eller flicka kommer aldrig att bli sen igen med denna enhörningsväckarklocka.

Denna magnifika enhörningsväckarklocka är perfekt för små enhörningsälskare! Den är riktigt söt och färgglad, vilket gör den till den perfekta matchningen för ditt barns sovrum. Dessutom är den mycket enkel att använda och kommer att vara perfekt för att väcka ditt barn på morgonen!

En slående design

Ditt barn kommer att älska den här väckarklockans enhörningsform. Han kommer att älska att se den på sitt nattduksbord. Dessutom har denna väckarklocka för barn en nattljusfunktion som gör den synlig även på natten. Denna enhörningsväckarklocka är det perfekta sättet att börja dagen på! Den färgglada och roliga väckarklockan är perfekt för barn och kommer att väcka dem med ett leende på läpparna. Den är enkel att använda och har en mängd funktioner, inklusive väckarklocka, stoppur och alarm. Dessutom levereras den med ett AA-batteri så att den alltid fungerar när du behöver den.
1378-9f2e84.jpeg

Förenklad användning

Enhörningsväckarklockan för barn är ett bedårande och praktiskt föremål som kommer att glädja de yngsta. Denna väckarklocka har utformats speciellt för att hjälpa barn att komma upp tidigt på morgonen, samtidigt som den ger en rolig och lekfull upplevelse. Väckarklockans urtavla är lätt att läsa tack vare de tydliga siffrorna och de kontrasterande visarna. Den har också en LED-lampa så att ditt barn kan läsa av tiden även i mörker. Väckarklockan har en snooze-funktion så att ditt barn kan sova några extra minuter. Väckarklockan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är robust och stöttålig. Den är också mycket enkel att använda, med intuitiva knappar som gör att ditt barn kan ställa in tid och larm självständigt.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.