3283-6e091c.jpeg
Puff i form av en superhjälte
1022,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Puff i form av en superhjälte

1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en rolig möbel till ditt barns sovrum? Välj denna söta fotpall i form av en superhjälte. Det är ett vackert dekorativt tillbehör som ger en rolig, personlig touch till ditt barns sovrum. Men framför allt kommer denna sammetspuff att ge extra komfort till rummet. Han kommer att älska att vila på den efter skolan.

Den superhjälteformade fotpallen är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av ett slitstarkt och bekvämt tyg som gör den perfekt för både barn och vuxna. Designen är rolig och färgglad, vilket gör den idealisk för alla åldrar. Den är lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den perfekt för daglig användning.

En sittpuff för superhjältar

Batman, Superman, Spiderman eller Captain America – alla barn har sin favoritsuperhjälte. Till din lilla pojke kan du välja en fotpall i form av hans favoritsuperhjälte. Den superhjälteformade puffen är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och fylld med mikrokulor av polystyren för att göra den extra bekväm. Denna fotpall är perfekt för barn och vuxna som älskar superhjältar. Den är också lätt att rengöra och underhålla.
3283-443de2.jpeg

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.