Brunt 3D-hästtäcke för barn
3D-hästtäcke för barn
1250,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

3D-hästtäcke för barn

1250,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn hästar? Här är ett vackert täcke som de kommer att älska att ha i sängen! Detta täcke för barn är utsmyckat med ett 3D-hästtryck och kommer att ge sovrummet en vild touch samtidigt som det ger det karaktär. Detta vackra täcke kommer att få din pojke eller flicka att vilja sova i det.

Ett barntäcke med 3D-hästmönster är ett utmärkt sätt att få ditt barn att sova bekvämt och tryggt. Täcket är tillverkat av ett mjukt och skönt mikrofibertyg som är allergivänligt och andas.

Tyget är också resistent mot mögel och bakterier, vilket gör det perfekt för barn med allergier eller astma. Täcket är fyllt med ett lager mjuk polyester som är behagligt att ta på och låter luften cirkulera. Detta täcke är också lätt att rengöra och underhålla.

Ett bekvämt täcke

Detta barntäcke med 3D-hästtryck kombinerar egenskaperna hos polyester och bomull. Det är mjukt att ta på och känns skönt mot huden. Täcket är också slitstarkt och lätt att rengöra. Barntäcket med 3D-hästtryck har en unik och originell design! Det är perfekt för blivande ryttare som älskar djur. Det har ett mjukt och skönt överdrag i mikrofiber och ett mellanlager i polyester. 3D-hästtäcket är perfekt för barn mellan 3 och 8 år. Det hjälper dem att få en god natts sömn och vakna upp utvilade.
1317-bd86b6.jpeg

Komfort och enkelt underhåll

Detta barntäcke med 3D-hästmotiv är utformat för att ge barnen optimal komfort när de sover, samtidigt som de får möjlighet att fördjupa sig i en fantastisk värld där hästar kommer till liv. Täcket är tillverkat av material av hög kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Det är tillverkat av ett mjukt, fluffigt tyg som gör att ditt barn känner sig varmt och bekvämt. Vadderingen i syntetfiber ger optimal värmeisolering och hjälper till att hålla en behaglig temperatur hela natten. Den är lätt att sköta, kan tvättas i maskin på låg temperatur och lufttorka. Den är också lätt och enkel att packa ihop, vilket gör den enkel att transportera och förvara.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.