LED-nattlampa med färgad stjärnhimmelprojektion
LED-nattlampa med projicering av stjärnhimlen
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

LED-nattlampa med projicering av stjärnhimlen

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barns sovrum kommer att se underbart ut på kvällen med denna LED-sänglampa. Denna lampa är mycket mer än bara ett belysningstillbehör, den bidrar också till att försköna rummet med sitt extraordinära ljus. Denna projektorlampa skapar en magnifik atmosfär med sin projicering av stjärnhimlen.

Denna originella sänglampa är utrustad med en LED som projicerar en stjärnhimmel på taket eller väggarna. Den är perfekt för att skapa en zen och avkopplande atmosfär i sovrummet. LED-sänglampan med stjärnhimmel drivs av 3 AAA-batterier (ingår ej).

Lätt att använda

Det behövs inga komplicerade funktioner för att använda denna nattlampa för barn. Tryck bara på en knapp för att tända eller släcka den. LED-nattlampan med stjärnhimmelprojektion är en unik och innovativ produkt. Den kan projicera en stjärnhimmel på taket eller väggarna, vilket skapar en rogivande och avkopplande atmosfär. Lampan är utrustad med en fjärrkontroll, så att du kan styra ljusstyrkan och projektionsläget. Du kan också ställa in timern så att lampan stängs av automatiskt efter en viss tid. LED-sänglampan med stjärnhimmelprojektion är ett utmärkt sätt att skapa en avkopplande atmosfär i ditt sovrum.
4494-a520b0.jpeg

Ett avkopplande och ekonomiskt objekt

LED-sänglampan med stjärnhimmelprojektion är en innovativ produkt som hjälper dig att skapa en rogivande och avkopplande atmosfär i ditt barns sovrum. Ett objekt som hjälper dem att somna och drömma hela nätterna! Funktionen för projicering av stjärnhimlen på denna nattlampa är särskilt imponerande. Den använder en speciell lins för att projicera blinkande stjärnor på väggarna och taket i ditt sovrum, vilket skapar en magisk, sagolik atmosfär. Den är utrustad med en högkvalitativ LED-ljuskälla som ger ett mjukt och behagligt sken för ögonen. Denna teknik är också extremt energieffektiv, så att du kan spara på elräkningen.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.