Påslakan med Mickey-tryck för ett barn i ett sovrum framför ett fönster
Påslakan med Musse-tryck för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Påslakan med Musse-tryck för barn

965,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort Musse Pigg-fan? Ge dem något extra genom att dekorera deras sovrum med detta vackra påslakan med motiv av Musse Pigg och Mimmi. Det kommer att förhöja rummet med sin färgglada, söta och lekfulla touch. Din pojke eller flicka kommer att älska att tillbringa tid i sitt sovrum med detta tecknade påslakan.

Påslakan med Musse-tryck för barn är en kvalitetsprodukt som ger ditt barn optimal komfort. Påslakanet är tillverkat av 100% bomull och är mjukt att ta på, vilket gör det till ett nöje att använda. Påslakanets design är också mycket vacker och färgglad, vilket ditt barn säkert kommer att älska.

Bekväm och mjuk

Detta påslakan för barn är helt tillverkat av polyester och är mjukt, bekvämt och säkert för ditt barns hud. Det är också lätt att rengöra. Påslakanet med Mickey-mönster för barn är en produkt av högsta kvalitet. Det är tillverkat av högkvalitativa tyger och är mycket bekvämt. Påslakanet med Musse-tryck är perfekt för barn. Det är lätt att rengöra och mycket slitstarkt.
5349-72dea9.jpeg

Ett vackert tryck

Detta påslakan med Musse Pigg-tryck för barn är en bedårande och lekfull produkt som kommer att ge en touch av skoj till ditt barns sovrum. Musse Pigg-trycket finns över hela påslakanet och skapar en magisk och förtrollande miljö i ditt barns sovrum. De ljusa, livfulla färgerna som används för Musse Pigg-trycket ger en touch av färg och livlighet till rummet. Barnen kommer att få en underbar natts sömn ombonade i sina Mickey-lakan!

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.