6096-61c553.jpeg
Påklädningsbord med spegel och lampor för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Påklädningsbord med spegel och lampor för flickor

1477,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Precis som mamma älskar din lilla prinsessa också att göra sig fin? Här är en fin present som hon säkert kommer att älska: ett sminkbord med spegel och lampor. Din dotter kommer att älska att sitta ner och sminka sig med detta sminkbord. Det levereras komplett med bord och falska tillbehör.

Sminkbordet med spegel och lampor för flickor är en funktionell och snygg vardagsrumsmöbel. Det är perfekt för tjejer som gillar att sminka sig, styla håret och göra sig redo för att gå ut. Spegeln och de integrerade lamporna gör att du kan se dig själv från alla vinklar och applicera ditt smink under bästa möjliga förhållanden. Lådorna ger praktiskt förvaringsutrymme för alla dina smink- och frisörtillbehör.

Att förbereda sig som ett proffs

Ska du åka någonstans med din dotter? Ge henne nöjet att göra sig i ordning som en vuxen med ett eget sminkbord. Det är en rolig leksak som hon kommer att älska att leka med. Detta sminkbord för barn är tillverkat av högkvalitativ plast och är säkert, ofarligt och luktfritt. Sminkbordet med spegel och lampor för flickor är en funktionell och elegant vardagsrumsmöbel. Den moderna designen smälter in perfekt i alla inredningar. De rymliga lådorna ger praktiskt förvaringsutrymme för smycken, kosmetika och accessoarer. Det är en komplett accessoar som erbjuder en mängd olika lekar för små flickor.
6096-cd0ab5.jpeg
6096-61c553.jpeg

Ett komplett toalettbord

Detta sminkbord har en stor oval spegel som ger en fullständig bild av ansiktet och håret, samt starka LED-lampor som lyser upp ansiktet perfekt för felfri sminkning. Det har också rymliga lådor för alla ditt barns skönhetstillbehör, som hårborstar, resårer, hårspännen och sminkprodukter. Fina detaljer som böjda ben och blomformade handtag ger hela möbeln en touch av charm och sofistikering. Den är lätt att montera och kan ställas upp på bara några minuter. Den är också enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.