7061-73d496.jpeg
Väckarklocka för barn i form av Totoro
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barn i form av Totoro

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Sover ditt barn mycket? Utrusta deras sovrum med denna Totoro-väckarklocka.

Denna enhet kommer att hjälpa dem att vakna tidigt. Han eller hon kommer inte längre att vara sen till skolan. Klockan hjälper dem att reglera sin sömn och hålla sig till sitt schema.

En symbolisk karaktär

Denna Totoro-väckarklocka är det perfekta tillbehöret för att hjälpa ditt barn att börja dagen med ett leende. Totoro, en fantastisk varelse från japanska animerade filmer, har stora runda ögon och spetsiga öron. Hans leende gör omedelbart barn glada och entusiastiska att börja dagen. Den vackra färgpaletten som används i designen av väckarklockan ger en elegant touch till sovrummet samtidigt som den lyser upp ditt barns sinne.
På det hela taget är det en viktig accessoar för ditt barn. Den hjälper till att hålla vardagen organiserad, samtidigt som den tillför en touch av skoj och glädje till familjemiljön. Lägg vantarna på den här produkten nu och njut av de ljuvliga väckningssignalerna tidigt på morgonen!

7061-2a37e6.jpeg
7061-37018c.jpeg

Lättöverskådliga siffror

Totoro väckarklocka för barn har också en urtavla som tydligt visar tiden, vilket gör det lätt att lära sig hur man visar tiden. Genom att trycka på en av knapparna som är gömda bakom dess vänstra eller högra öra kan du snabbt ställa in ditt alarm efter dina behov och väcka ditt barn i tid varje morgon.
Produktens tekniska bakgrund är lika imponerande som dess kreativa design: med en minsta strömförbrukning på 3 watt använder denna gadget två utbytbara standard AAA-batterier, vilket ger längre batteritid än liknande väckarklockor som finns på marknaden idag.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.