1149-da6c0e.jpeg
Uppkopplad klocka med färgpekskärm
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppkopplad klocka med färgpekskärm

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En vacker ansluten klocka med en färgpekskärm för bekväm användning. Ge den här klockan till ditt barn i present! De kommer att älska att ta bilder med kameran eller spela MP3-filer. Fem små spel är också installerade på denna anslutna barnklocka för att hålla dem underhållna på fritiden.

Den uppkopplade klockan med pekskärm är en snygg och modern accessoar. Den ansluts enkelt till din smartphone med Bluetooth-teknik, så att du kan ta emot samtal, sms och meddelanden direkt på handleden.

Med pekskärmen kan du enkelt navigera i menyer och anpassa visningen av tid och annan information. Klockan har också stegräknare, stoppur och alarm. Den är kompatibel med Android- och iOS-smartphones.

Ett nödanrop från SOS

Denna uppkopplade klocka har flera funktioner: visning av tid och datum, väckarklocka, samtal, etc. Den har också en SOS-nödsamtalsfunktion. När ditt barn behöver hjälp behöver han eller hon bara trycka på en knapp för att larma dig. Denna uppkopplade klocka med färgpekskärm är en trendig och högteknologisk accessoar. Den ansluts till din smartphone via Bluetooth och låter dig ta emot aviseringar, ringa samtal och styra din musik direkt från handleden. Pekskärmen gör det enkelt att navigera i klockans olika funktioner och anpassa displayen efter dina önskemål. Klockan är också utrustad med stegräknare, stoppur och alarm, vilket gör den idealisk för att hålla reda på din fysiska aktivitet och hålla dig organiserad på daglig basis.
1149-63fba5.jpeg
1149-da6c0e.jpeg

En komplett klocka

Den uppkopplade klockan med färgpekskärm är en teknisk juvel som kombinerar elegans och funktionalitet. Den är tillverkad av högkvalitativa material, som rostfritt stål och härdat glas, för att säkerställa extra hållbarhet och motståndskraft. Den är också vattentät, vilket innebär att den kan bäras i duschen eller under ett simpass. Förutom alla dessa funktioner är den här uppkopplade klockan också en snygg modeaccessoar som kan bäras till vilken outfit som helst. Med sin eleganta, moderna design är den ett perfekt val för människor som vill kombinera stil och teknik i sitt dagliga liv.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.