Hello Kitty-paraply för barn i vitt och rött mot en vit och blå bakgrund
Hello Kitty-paraply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Hello Kitty-paraply för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett paraply som din dotter kommer att älska? Välj detta söta Hello Kitty-paraply. Ett sött paraply för flickor som din lilla prinsessa kommer att älska att bära för dess feminina och bedårande utseende, men också för dess effektivitet när det gäller att skydda henne mot regn. Det finns i tre olika färger.

Hello Kitty-paraplyet är perfekt för små flickor som älskar den söta katten. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en ram av glasfiber, vilket gör det extremt slitstarkt.

Det gjutna plasthandtaget är ergonomiskt och utformat för ett enkelt grepp. Ribborna är tillverkade av aluminium, vilket gör dem extremt robusta. Paraplyet har dragkedja och snäppfäste, vilket gör det enkelt att öppna och stänga.

Det har också en upphängningsring som gör det enkelt att förvara. Paraplyet finns i en vacker rosa färg och har Hello Kitty-logotypen på handtaget. Det mäter 55 cm i diameter och är perfekt för små flickor mellan 3 och 6 år.

De små prinsessornas paraply

Förutom att vara sött är detta långskaftade paraply också lätt för din dotter att hantera. Det har en mycket enkel mekanism! Dessutom är detta barnparaply lättviktigt. Hello Kitty, den lilla katten som alla barn älskar, finns nu som paraply! Detta färgglada och roliga paraply är perfekt för barn i alla åldrar och kommer garanterat att hålla dem torra och varma under regniga dagar.
4204-2320d2.jpeg
4204-28d9c9.jpeg

Ett oumbärligt tillbehör

Detta Hello Kitty-paraply är ett måste för små flickor som älskar den berömda japanska karaktären. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och hållbart. Polyesterduken är vattentät och ger ett effektivt skydd mot väder och vind. Metallramen är stark och lätt, vilket gör det enkelt för barn att hålla i. Det ergonomiska handtaget är bekvämt att hålla i och ger ett bra grepp för små händer. Den är perfekt för regniga dagar i skolan, i parken eller på promenader med familjen. Barnen kommer att älska att gå i regnet med sin favoritkaraktär.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.