4187-430cac.jpeg
Färgglad termosflaska med enhörningsdesign
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Färgglad termosflaska med enhörningsdesign

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din lilla prinsessa kommer att älska den här söta, färgglada termosflaskan. Hon kommer att älska dess vackra charm. Hon kommer att vilja bära den till skolan eller på weekendutflykten. Förutom att vara charmig är denna termosflaska i rostfritt stål också utmärkt för att hålla drycker varma eller kalla.

Den färgglada termosflaskan med enhörning är perfekt för barn och tonåringar! Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, så den är tålig och hållbar. Flaskan har dubbla väggar så att dryckerna håller sig svala under lång tid. Den har också en praktisk pip för enkel upphällning.

Lätt att använda

Denna söta isotermiska flaska är mycket enkel att använda. Ditt barn behöver ingen manual för att lära sig hur man använder den. Allt de behöver göra är att vrida locket för att öppna eller stänga det. Den färgglada termosflaskan med enhörning är perfekt för barn som älskar enhörningar! Den är dubbelväggig och isolerad så att dryckerna kan hållas varma eller kalla under lång tid. Flaskan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är helt barnsäker. Den är också extremt slitstark och kan användas i många år.
4187-cb3d4a.jpeg

Rätt temperatur

Denna flaska i rostfritt stål har en isolerande dubbelvägg som håller din dryck varm i timmar, oavsett om det är kaffe, te, varm choklad eller en kall dryck. Det är ett perfekt tillbehör att ha när du är ute med barnen, till exempel i varmt väder, eller tvärtom på vintern när du vill värma dig med en varm dryck. Den kompakta storleken gör att du kan ta med dig den vart du än går. Oavsett om du är på kontoret, reser, vandrar eller bara handlar kommer den här flaskan att följa med dig överallt. Det är en perfekt present till barn, eftersom den är praktisk och bedårande!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.