4178-a830b8.jpeg
Paraply med liten katt i fickan
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Paraply med liten katt i fickan

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Regn, precis som solsken, är inte alltid bra för ditt barns hälsa och välbefinnande. För att skydda dem kan du ge dem detta söta miniparaply. Ett vitt paraply med kattmotiv som de kommer att älska att bära när det regnar eller när solen skiner för starkt. Detta kompakta barnparaply får enkelt plats i fickan eller väskan.

Detta kattmönstrade minipocketparaply är perfekt för kattälskare! Det är enkelt att bära med sig och får lätt plats i handväskan eller fickan. Det är kompakt och lätt, vilket gör det enkelt att ta med sig vart man än går. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester och har ett mjukt, bekvämt plasthandtag. Det har också en snäppstängning för att hålla det stängt när det inte används.

Mycket lätt att använda

Manövermekanismen på detta fickparaply är inom räckhåll för alla barn. Det har inga knappar. För att fälla ut det, tryck det bara uppåt. För att stänga det, dra det bara nedåt. Ett kompakt, lätt paraply som är enkelt att bära med sig. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativt polyestertyg med ett sött kattmotiv. Plasthandtaget gör det enkelt att öppna och stänga. Paraplyet levereras i en praktisk bärväska med dragkedja.
4178-378791.jpeg

Söt kattdesign

Mini pocketparaplyet med kattmotiv är en praktisk och söt accessoar för regniga dagar. Kattmotivet är charmigt och roligt med svarta kattsilhuetter på en vit bakgrund. Detta gör det till ett perfekt val för kattälskare eller de som bara vill lägga till en touch av nyckfullhet till sin regniga dag. Designen är också tidlös och passar både pojkar och flickor. Det här bärbara tillbehöret får enkelt plats i ditt barns väska, så att han är redo och skyddad för en regnig dag!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.