Bärbar 500 ml vattenflaska med panda-djurmönster i vitt och svart, på ett bord med en växt
500 ml bärbar flaska med djurmotiv
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

500 ml bärbar flaska med djurmotiv

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn ha en vattenflaska som kan följa med överallt? Välj denna bärbara 500 ml vattenflaska. Den är utsmyckad med ett sött djurtryck som är oemotståndligt för barn. Dess aluminiumdesign säkerställer också att dryckerna hålls i optimalt skick. Denna bärbara vattenflaska för barn är perfekt för vandring och camping.

Lätt att använda

Ditt barn kommer snabbt att vänja sig vid att använda denna 500 ml vattenflaska. Den är mycket enkel att hantera. Precis som en vanlig flaska behöver du bara vrida på locket för att öppna eller stänga den. Flaskan har också en liten krok för att fästa den på något för transport.
Denna bärbara vattenflaska i plast är perfekt för djurälskare! Den har ett djurtryck och en stor mynning, vilket gör den perfekt för att dricka ett stort glas vatten eller juice. Den har också ett praktiskt handtag så att du kan ta den med dig vart du än går.

4144-750d33.jpeg

Vilken söt kalebass

Djurmönstret på flaskan ger denna accessoar en touch av originalitet och stil. Flaskan finns i flera olika utföranden och du kan anpassa den efter din smak och dina preferenser.
Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den lätt att bära med sig. Den kan stoppas ner i en ryggsäck, handväska eller ficka, vilket gör den idealisk för resor eller sportaktiviteter.
Det är ett praktiskt, attraktivt och miljövänligt tillbehör som gör det enkelt och ansvarsfullt att dricka.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.