4085-825d62.jpeg
Vattenflaska i rostfritt stål, enfärgad
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Vattenflaska i rostfritt stål, enfärgad

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en vattenflaska som håller ditt barns drycker säkra? Välj denna vattenflaska i rostfritt stål. En vattenflaska för barn som är lika söt som den är praktisk och bekväm att bära. Flaskan är utrustad med ett sugrör och är därför lätt att använda. Den finns i fyra olika färger.

Flaskan i rostfritt stål är en produkt av högsta kvalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är helt handsvetsad. Flaskan är mycket hållbar och kan användas i många år. Den är dessutom lätt att rengöra och rostar inte.

Flaskan i rostfritt stål är perfekt för alla som gillar att dricka färskt, rent vatten. Den håller ditt vatten svalt under långa perioder.

En bärbar vattenflaska

Ditt barn kommer inte att ha några problem med att bära denna vattenflaska vart de än går. Den bärbara designen gör den lätt att bära med sig. Vattenflaskan är kompakt och lätt och får enkelt plats i ryggsäcken. Vattenflaskan i rostfritt stål är en mycket praktisk och miljövänlig produkt. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den extremt slitstark och lätt att rengöra. Den är också mycket lätt och kan enkelt bäras i en ryggsäck eller resväska. Den är perfekt för vandring, resor eller bara för att dricka vatten under dagen.
4085-352bfb.jpeg

En ren design

Den snygga, minimalistiska designen gör att den passar för alla stilar och tillfällen, oavsett om det är en vandring i bergen eller en dag i skolan. De vackra färgerna är attraktiva, liksom djuren som är tryckta på den. Den är också mycket praktisk att använda. Den har en lufttät skruvkork som gör att flaskan är läckagesäker och förhindrar läckage och spill. Dessutom gör den breda halsen att den är lätt att fylla och rengöra. Det är ett klokt val som hjälper dina barn att hålla vätskebalansen hela dagen!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.