Dricksflaska i plast med sugrör i form av en transparent och blå hjort i ett rum med en beige stol
Dricksflaska i plast med hjorthalsband
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Dricksflaska i plast med hjorthalsband

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det finns inget bättre än en vattenflaska med en rolig form för att uppmuntra ditt barn att hålla vätskebalansen. Med denna plastflaska i form av en hjort kommer din pojke eller flicka att vilja dricka vatten hela tiden. Och den är inte bara söt! Plastflaskan är också funktionell, lätt och enkel att använda.

Denna vattenflaska i plast med rådjursformat sugrör är perfekt för naturälskare! Den är tillverkad av återvunnet, miljövänligt material, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter. Vattenflaskan har en stor mynning och ett rådjursformat sugrör som gör det enkelt och smidigt att dricka. Flaskans eleganta, färgglada design kommer garanterat att glädja alla!

En vattenflaska för sommaren

Denna vattenflaska med lock är enkel att använda. Tryck helt enkelt på tryckknappen för att öppna den och komma åt sugröret. Den lätta och praktiska vattenflaskan är perfekt för sommaren. Men ditt barn kan också använda den i skolan. En hållbar vattenflaska i plast med ett rådjursformat sugrör för enkel och kladdfri drickning. Flaskans unika design gör att du kan ta den med dig vart du än går, till skolan, jobbet eller på resan. Den är tillverkad av slitstark, slagtålig plast, vilket gör den idealisk för sport och resor. Flaskan är också lätt att rengöra tack vare den antibakteriella beläggningen.
4043-319caa.jpeg

En förtjusande vattenflaska

Hur kan du få dina barn att dricka tillräckligt? Att hålla sig väl hydrerad under hela dagen är mycket viktigt, särskilt för små barn. Därför har den här vattenflaskan en attraktiv, färgglad design som gör det roligt för barnen att dricka. Du kan hälla alla möjliga drycker i den, t.ex. vatten, fruktjuice eller iste. Dess hjortform är originell och kommer garanterat att falla i smaken. Den finns i en rad ljusa, iögonfallande färger, vilket gör den till den perfekta gåvan för barn som gillar något originellt och praktiskt.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.