480 ml läckagefri flaska med lock och sugrör i grönt, gult och blått framför ett träd
480 ml läckagefri flaska med lock och sugrör
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

480 ml läckagefri flaska med lock och sugrör

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ofta ute och tränar? Ge dem denna färgglada vattenflaska på 480 ml för att hjälpa dem att hålla vätskebalansen efter träningen. Det är en vacker flaska med lock och sugrör som gör det enkelt för dem att dricka när de behöver. Flaskan har en läckagefri funktion och är perfekt för förvaring av ditt barns vatten eller fruktjuice.

Den läckagefria flaskan med lock och sugrör på 480 ml är ett praktiskt och miljövänligt tillbehör för sport- och friluftsentusiaster. Den är tillverkad av slitstark, slagtålig plast, vilket gör den idealisk för sportaktiviteter och resor.

Vattenflaskan har en stor öppning och ett lufttätt skruvlock, vilket gör den enkel att fylla och ta med sig överallt. Flaskan har också ett integrerat sugrör så att du kan dricka utan att ta av locket.

Praktisk och hållbar

Denna 480 ml vattenflaska för barn ger ett snabbt vattenflöde. Förutom att den är lätt är den funktionell och mycket enkel att hantera. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att öppna och använda den. Vattenflaskan är tillverkad av slitstark plast, har ett läckagesäkert lock och ett inbyggt sugrör. Den är perfekt för sportaktiviteter och resor, eftersom den inte läcker och gör att du kan dricka enkelt och utan ansträngning.
4009-e83754.jpeg

Lämplig för barn

Denna vattenflaska är utformad för att vara praktisk, lätt att använda och framför allt vattentät. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter som vandring, camping eller sport, eller helt enkelt på väg till skolan. Locket har ett integrerat sugrör som gör det enkelt att dricka utan att behöva ta av locket, vilket är viktigt för barn. Inga fler plastflaskor, den här vattenflaskan är återanvändbar och finns i en rad vackra färger som säkert tilltalar barn.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.