3975-141503.jpeg
Heltäckande motorcykelhjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Heltäckande motorcykelhjälm för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Åker ditt barn ofta motorcykel? För deras säkerhet, ge dem denna bedårande helmask med ett tecknat pandamönster. Din pojke eller flicka kommer inte att kunna motstå dess charm! Men framför allt kommer han eller hon att kunna köra motorcykel helt säkert. Denna motorcykelhjälm täcker hela hans eller hennes huvud och ansikte.

En heltäckande motorcykelhjälm för barn är ett viktigt tillbehör för ditt barns säkerhet när det kör motorcykel. Hjälmen har ett imskydd och ett solskydd så att ditt barn kan se klart framför sig och samtidigt skyddas mot solens strålar. Hjälmen har också ett ventilationssystem så att ditt barn inte svettas för mycket när det är i farten.

Lätt och bekväm

Denna motorcykelhjälm är lämplig för barn mellan 4 och 12 år. Den levereras med en rem för att justera hjälmens storlek. Det bästa av allt är att den här motorcykelhjälmen för barn är lätt och att fodret är både mjukt och andningsbart. Den har ett effektivt ventilationssystem som håller huvudet svalt och torrt under körningen. Den har också ett imskydd som förhindrar att skyddsglasögon och skyddslinser immar igen.
3975-125bf7.jpeg
3975-de0476.jpeg

Maximal säkerhet

En heltäckande motorcykelhjälm för barn är en viktig säkerhetsutrustning för unga motorcykelförare. Den ger ett komplett skydd för huvud, ansikte och haka, vilket garanterar maximal säkerhet vid en olycka. Den är tillverkad av högkvalitativa material, är robust och hållbar och ger överlägset motstånd mot stötar och slag. Visiret kan enkelt höjas eller sänkas för att passa barnets behov. Den heltäckande motorcykelhjälmen för barn finns i en mängd attraktiva färger och är ett perfekt val för föräldrar som är oroliga för sina barns säkerhet.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.